Tapahtumat

Luennot

Luennot pidetään hybridiluentoina eli voit osallistua paikan päällä tai etänä (Zoom-sovelluksen kautta). Luennot alkavat kello 15


Tampereen Astrologisen Seuran syksy 2023

Luennot pidetään sunnuntaisin klo 15:00 Pirkanmaan Ihmissuhdetyön kokoustilassa osoitteessa Seitsemäs taivas, Iso sali, Yliopistonkatu 60 A 7. kerros.

Oviraha esitelmätilaisuuksiin käteisenä jäseniltä 6 €, etäjäseniltä 12 € ja vierailijoilta 15 €.

Ennen luentoja klo 14:30 on kahvi/tee-buffet, mahdollisuus tutustua myytäviin julkaisuihin ja lainata astrologista lukemista seuramme kirjastosta.

Esitelmien jälkeen voi jäädä keskustelemaan pienryhmään luennon aiheista, ajan ilmiöistä ja muista mielenkiintoisista astrologisista teemoista. Otamme mielellämme vastaan toiveita kiinnostavista esitelmäaiheista ja esitelmöitsijöistä!

Kulkuohje ladattavana dokumenttina (kulkuohje.doc) tai avaa karttalinkki yhteystiedot-sivulta.
Liikuntaesteisille hissi sisäpihalla. Apua tarvittaessa ilmoita tulostasi tamastro (at) gmail.com.

26. 11.
Jussi Lepola: Saturnuksen ja Pluton keskinäinen sykli

Luennolla tarkastellaan Saturnuksen ja Pluton synodista (keskinäinen) sykliä.
Satunus kuvaa rajoitteita, mutta myös mutoa, kun taas Pluto kuvaa kuolemaa ja tuhoa, mutta myös perusteellista muutosta. Mitä siis tapahtuu kollektiivisella tasolla, kun jäykkä rakenne kohtaa perustavanlaatuisen muutoksen. Tarkastelussa myös Saturnuksen ja Pluton mytologiat.

Jussi Lepola on tamperelainen astrologi, jolla on yli 20 vuoden kokemus astrologiasta.
Hän on erikoistunut kabbalistiseen astrologiaan ja esitelmöinyt astrologiasta 12 vuoden ajan. Jussi Lepola myös kirjoittaa Astro Logokseen.

Maksutiedot
Tilille Danske Bank FI29 8000 1302 1368 75
Viitenumero jäsen 10003
Jäsenen oviraha ja etäyhteys 6€, tallenne 8€
Etäjäsenen oviraha ja etäyhteys 12€, tallenne 13€
Vieraan oviraha 15€ ja tallenne 15€
Viitenumero 20006
Paikan päällä vain käteismaksu.
Tampereen Astrologinen Seura ry. TAS, Pirkanmaan Ihmissuhdetyö eli 7 Taivas os. Yliopistonkatu 60 A ,7 krs. sunnuntai 29.10.2023 klo 15-17, hybriditapahtuma eli paikan päällä tai nettilähetyksenä zoomin kautta.
9.12
Maarit Laurennon työpaja Itsetuntemusta ajassa
käsittelee peruskartan tulkintaa eri näkökulmista sekä aikakokemuksia (transiitit, progressiot). Kurssi on työpaja, ja se perustuu osallistujien karttoihin. 

Sitovat ilmoittautumiset seuran sähköpostiin 19.11. mennessä
Lisätietoja kurssit -sivulla

Marianne Björkqvist: Rakkauden rastit kartalla (Kuka on se oikea?)
Luento 29.10.2023 klo 15.00

 
Onko rakkauselämäsi ruusuilla tanssimista, ainaista draamaa, tragikoomista saippuaoopperaa, tasaista tallaamista vai jotain muuta? Oletko jo löytänyt sen oikean, vai piileksiikö hän vielä jossain? Voisiko tähtikartan avulla suunnistaa sinne, missä kipinät alkaisivat sinkoilla? Ja kuka oikeastaan on se oikea? 
Mm. näitä asioita pohdimme tulevalla luennollani.
 
Jotkut ehkä muistavat vielä Lunean. Astrologisissa yhteyksissä käytin tuota “taiteilijanimeä” usean vuoden ajan. 
Varsinaiselta ammatiltani olen musiikkiin erikoistunut peruskoulunopettaja, mutta nyt olen jo kymmenen vuotta viettänyt eläkepäiviä. 
 
Varhaisin lapsuusmuistoni liittyy tähtitaivaaseen. Oli syksyinen, pimeä ilta, ja suuri joukko ihmisiä tuijotti taivaalle etsien maailman ensimmäistä satelliittia. Olin silloin 4-vuotias.
Jo teini-iässä lueskelin paljon horoskooppikirjoja, mutta varsinaisen astrologian opiskelun aloitin keväällä 1981, kun löysin kirjastosta kirjan “Tee oma horoskooppisi”. Hämmästys oli valtaisa, kun käsin piirrettyä karttaani perusteellisesti tutkittuani tunnistin siitä täydellisesti itseni. Aurinko ja Merkurius ovat Vesimiehessä tarkassa neliössä Skorpioni-Kuuhun ja oppositiossa Plutoon. Rapu ja Uranus nousevat. MC ja Kuun noususolmu yhtyvät Vesimiehessä, ja paljon myöhemmin havaitsin, että samassa pisteessä ovat myös Neptunuksen laskusolmu ja Eros-asteroidi. Siksiköhän olen nytkin ajautunut puhumaan rakkaudesta?
 
Olen siis jatkanut astrologian opintojani jo yli 42 vuotta. Vuosien varrella olen tehnyt lukemattomia tulkintoja, toiminut “hoviastrologina”, moderoinut astrofoorumilla, kirjoittanut lehtihoroskooppia ja muita astroaiheisia juttuja sekä pitänyt aiheesta muutaman luennonkin. 
Tutkin ja testailen mielelläni uusia teorioita, joista osa on syntynyt omista oivalluksistani. Nimiasteroidit ovat kiehtoneet minua aina, samoin planeettojen solmut ja heijastuspisteet. Olen tutkinut paljon myös karttojen (esim. auringonpaluukartan) edistämistä eri menetelmillä. Koska sukututkimus on toinen intohimoni, olen tutkiskellut myös merkkien ja planeetta-asemien periytymistä. Ja asteluvuillakin näyttäisi olevan merkitystä.
 
Parin viime vuoden aikana olen yhdistänyt valokuvausharrastukseni astrologiaan ja tehnyt Instagramissa osoitteessa @mariannebpix eräänlaista “säätiedotusta” suomen ohella myös englannin kielellä.
 
Mainittakoon vielä, että minulla on 12 jälkeläistä, joista jokainen on perinyt jotain minun kartaltani.
 
Tervetuloa luennolleni!
 
Marianne Björkqvist
Maksutiedot
Tilille Danske Bank FI29 8000 1302 1368 75
Viitenumero jäsen 10003
Jäsenen oviraha ja etäyhteys 6€, tallenne 8€
Etäjäsenen oviraha ja etäyhteys 12€, tallenne 13€
Vieraan oviraha 15€ ja tallenne 15€
Viitenumero 20006
Paikan päällä vain käteismaksu.
Tampereen Astrologinen Seura ry. TAS, Pirkanmaan Ihmissuhdetyö eli 7 Taivas os. Yliopistonkatu 60 A ,7 krs. sunnuntai 29.10.2023 klo 15-17, hybriditapahtuma eli paikan päällä tai nettilähetyksenä zoomin kautta.
24.9
Emilia Aho :Venus Paluut luento

Kiinnostavatko ihmissuhteisiin, sosiaalisiin tilanteisiin tai tapahtumiin liittyvät asiat, tai taloudellisten suhdanteiden ymmärtäminen?

Luento Venus paluista voi antaa vihjeitä siitä mitä on meneillään tai tulossa, tai millä alueella ja milloin aiemmin ollut rankkaa ja nyt tarve hoivata ja hemmotella itseä.

Itse olen Auringon paluiden kautta myös muihin paluukarttoihin ”hurahtanut” pitkänlinjan astrologian harrastelija. Olen tehnyt paluukarttojen tulkintoja myös muille ja pitänyt luentoja/ workshoppeja viime vuosien aikana. Olen Keski-Suomesta kotoisin ja pari vuotta sitten paluumuuttanut takaisin Tampereelle. Viimeisimpänä nyt liittynyt Tampereen Astrologisen Seuran johtokuntaan. Juttujani viimeisten 13 vuoden ajalta löytyy kotisivuiltani
www.emelianauringonpaluut.fi 
ja https://www.facebook.com/EmelianAuringonPaluuTulikinnat

Tervetuloa Tampereen Astrologisen Seuran luennolle!

23.4.
Jyri Kallio:

SIELUN SUUNNITELMA ASTROLOGISELLA KARTALLA

Astrologinen kartta Astrologinen kartta kokonaisuudessaan kertoo sielun suunnitelman. Meidän kyvyt ja mahdollisuudet mutta myös haasteet. Sen voi katsoa myös kartan yksittäisistä tekijöistä mm. nousumerkistä, kuun yläsolmusta ja syntymäluvusta. Myös harmoniakartta syntymäluvulla laskettuna voi antaa mielenkiitoisia näkökulmia. Esitelmän lopuksi voidaan käsitellä yleisön karttoja, jos aika sallii.

Jyri Kallio on 30 vuotta harrastanut astrologiaa ja pyrkii katsomaan elämää ja karttoja nimenomaan henkisestä näkökulmasta käsin. Jyri oli Suomen Astrologisen Seuran puheenjohtaja 10 vuotta sitten ja nykyään hoitaa seuran kirjastoa. Lisäksi Jyri on pitänyt esitelmiä, pienryhmiä, kursseja jne. Astro Logoksesta löytyy muutama Jyrin kirjoituksia, sekä myös eri rajatiedon julkaisuista.

Luento pidetään hybridiluentona, eli voit osallistua paikan päällä ja etänä (Zoom-sovelluksen kautta).Hinnat TAS-jäsenet 6€/12€ ja vierailijat 15€. Luennosta tulee saataville myös tallenne.

 

 

Pienryhmät

Pienryhmä aloittaa kesän jälkeen taas 14.9.2023 kello 17.30-20.30

Varmista paikkasi maksamalla ennen kokoontumista 40,-€ alla olevien tili- ja viitenumeron mukaan.

Mikäli et pääse osallistumaan, ilmoitathan pikimmiten sähköpostitse, jotta saamme tilallesi toisen astrologian harrastajan.

Tilino           Danske Bank Oyj FI29 8000 1302 1368 75

Viiteno         23087

Ystävällisin terveisin

TAS ry Sanna & Emilia

Tiedustelut ryhmistä sähköpostiin tamastro@gmail.com .

 

 

Astrouutisia

Astro Logos Suomen vuoden 2017 astrologi

Suomen Ammattiastrologit ry on valinnut vuoden 2017 astrologiksi Astro Logos-lehden. Tunnustus myönnetään astrologiaa innovatiivisesti ja mielenkiintoisesti esiin tuoneelle astrologille tai taholle.

Astro Logos on astrologinen, nykyisellään aikakauslehtityyppinen julkaisu. Lehti on ollut olemassa jo yli 40 vuoden ajan ja siitä on ilmestynyt yli sata numeroa, mikä on arvostettava saavutus. Lehti on Suomen Astrologisen seuran jäsenlehti, jota ovat tehneet vuosien varrella astrologian harrastajat; lehden päätoimittajat, toimituskunta ja avustajat, kääntäjät, oikolukijat ja taittajat sekä artikkelien kirjoittajat. Astro Logos on herättänyt kiinnostusta astrologiaan ja kohottanut astrologian profiilia. Lehti havainnollistaa monipuolisilla artikkeleillaan sitä, miten astrologisella viitekehyksellä voi peilata ilmiöitä niin henkilökohtaisesta kuin yleismaailmallisesta näkökulmasta. Astro Logos on yhdistänyt astrologian piirissä toimivia ihmisiä toimien tiedottajana ja tarjoamalla kanavan, jossa harrastajat ja tutkijat voivat tuoda esille näkemyksiään ja tutkimuksiaan. Pienellä kielialueella ilmestyvä julkaisu on herättänyt myös kiinnostusta maamme rajojen ulkopuolella.