Tapahtumat

Luennot

POIKKEUSJÄRJESTELYT:

Kevään luennot pidetään etäluentoina Zoom-sovelluksen kautta, jos koronarajoitukst jatkuvat ja emme voi kokoontua. Luennoille on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu ajoissa sähköpostitse osoitteeseen tamastro(a)gmail.com, jotta pääset mukaan.


Tampereen Astrologisen Seuran ohjelma kevät 2021

31.1. PERUTTU: koronatilanteen vuoksi
28.2. Vuosikokous verkossa klo 14

Ilmoittautuminen seuran sähköpostiin tamastro(a) gmail.com

Aurinkokeskeiset kartat –  vallankumous astrologiassa, Marja-Liisa Niemi-Mattila

Luento lähetetään ainoastaan jäsenille. Ilmoittautuminen seuran sähköpostiin tamastro(a) gmail.com

28.3. Kuun vaiheet ja terveys, Ritva Nevalainen

Luento lähetetään verkossa etäluentona Zoom-sovelluksen kautta.
Ilmoittautuminen tamastro (a) gmail.com
Hinta 4€.

25.4. Aurinkokeskeiset kartat –  vallankumous astrologiassa, Marja-Liisa Niemi-Mattila (uusinta helmikuun luennolta)

Luento lähetetään ainoastaan jäsenille.  Ilmoittautuminen seuran sähköpostiin tamastro(a) gmail.com

16.5. Suomen syklinen historia, Johanna Karpov

Elämme todella erikoista aikaa! Olet varmaan miettinyt, mihin tämä tilanne johtaa, voimmeko tehdä kenties jotain ja mikä lienee lopputulema.
Olen tutkinut syklistä aikaa progressiivisen Kuun näkökulmasta jo reilun vuoden ajan ja löytänyt huimia yhteensattumia. Tätä luentoa et halua jättää kuulematta!

Luennolla kerron sinulle, miten päädyin tutkimaan syklistä historiaa, mitä kaikkea olen historiasta löytänyt ja ennen kaikkea, mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Ymmärrät myös, mitä tarkoittaa “ajan verkkomaisuus” ja kuinka sitä voi tulkita suhteessa menneeseen, nykyisyyteen ja tulevaan.

Voit jo ennakkoon tilata Suomen syklisen historian vihkosen (10€ + postikulut 4€) nettisivuiltani https://www.veneika.fi/kauppa/. Syklinen vihko sopii myös henkilökohtaisen historian tutkimiseen.

Ilmoittautuminen seuran sähköpostiin tamastro(a) gmail.com. Luento lähetetään Zoom-sovelluksen kautta.

Esitelmät pidetään sunnuntaisin klo 15:00 Pirkanmaan Ihmissuhdetyön kokoustilassa osoitteessa Seitsemäs taivas, Iso sali, Yliopistonkatu 60 A 7. kerros.

Oviraha esitelmätilaisuuksiin jäseniltä 4 € ja vierailijoilta 7 €.

Ennen luentoja klo 14:30 on kahvi/tee-buffet 1 €, mahdollisuus tutustua myytäviin julkaisuihin ja lainata astrologista lukemista seuramme kirjastosta.

Esitelmien jälkeen voi jäädä keskustelemaan pienryhmään luennon aiheista, ajan ilmiöistä ja muista mielenkiintoisista astrologisista teemoista. Otamme mielellämme vastaan toiveita kiinnostavista esitelmäaiheista ja esitelmöitsijöistä!

Kulkuohje ladattavana dokumenttina (kulkuohje.doc) tai avaa karttalinkki yhteystiedot-sivulta.
Liikuntaesteisille hissi sisäpihalla. Apua tarvittaessa ilmoita tulostasi 040-829 2343/Sanna tai tamastro (at) gmail.com.

Pienryhmät

Pienryhmät kokoontuvat kerran kuukaudessa neljä-viisi kertaa syys- ja kevätkaudella.

Anjan päiväryhmä kokoontuu Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4 ja iltaryhmä kokoontuvat Pirkanmaan Ihmissuhdetyön tiloissa, Yliopistonkatu 60 A 7.krs. Kysy Anja Mäkiseltä vapaita paikkoja 050 553 2419 tai sähköpostilla anja.makinen(at)kolumbus.fi

Tarkemmat, kaikkien ryhmien kokoontumisajat ja -paikat löydät kalenteri-sivulta.

Astrouutisia

Astro Logos Suomen vuoden 2017 astrologi

Suomen Ammattiastrologit ry on valinnut vuoden 2017 astrologiksi Astro Logos-lehden. Tunnustus myönnetään astrologiaa innovatiivisesti ja mielenkiintoisesti esiin tuoneelle astrologille tai taholle.

Astro Logos on astrologinen, nykyisellään aikakauslehtityyppinen julkaisu. Lehti on ollut olemassa jo yli 40 vuoden ajan ja siitä on ilmestynyt yli sata numeroa, mikä on arvostettava saavutus. Lehti on Suomen Astrologisen seuran jäsenlehti, jota ovat tehneet vuosien varrella astrologian harrastajat; lehden päätoimittajat, toimituskunta ja avustajat, kääntäjät, oikolukijat ja taittajat sekä artikkelien kirjoittajat. Astro Logos on herättänyt kiinnostusta astrologiaan ja kohottanut astrologian profiilia. Lehti havainnollistaa monipuolisilla artikkeleillaan sitä, miten astrologisella viitekehyksellä voi peilata ilmiöitä niin henkilökohtaisesta kuin yleismaailmallisesta näkökulmasta. Astro Logos on yhdistänyt astrologian piirissä toimivia ihmisiä toimien tiedottajana ja tarjoamalla kanavan, jossa harrastajat ja tutkijat voivat tuoda esille näkemyksiään ja tutkimuksiaan. Pienellä kielialueella ilmestyvä julkaisu on herättänyt myös kiinnostusta maamme rajojen ulkopuolella.