Tapahtumat

Luennot

Tampereen Astrologisen Seuran ohjelma kevät 2018

28.1. Vuosikokous

Marja-Liisa Niemi-Mattila: Tietoisuus ja tiedostaminen astrologiassa
Lisätiedot päivittyvät myöhemmin.

25.2. Luennoitsija ja aihe avoinna
Lisätiedot päivittyvät myöhemmin.
25.3. Raimo Nikula: Aihe avoinna
Lisätiedot päivittyvät myöhemmin.
22.4. Suvi Landtman: Aihe avoinna
Lisätiedot päivittyvät myöhemmin.

Esitelmät pidetään Pirkanmaan Ihmissuhdetyön kokoustilassa osoitteessa Seitsemäs taivas, Iso sali, Yliopistonkatu 60 A 7. kerros.

Oviraha esitelmätilaisuuksiin jäseniltä 4 € ja vierailijoilta 7 €.

Ennen luentoja klo 14:30 on kahvi/tee-buffet 1 €, mahdollisuus tutustua myytäviin julkaisuihin ja lainata astrologista lukemista seuramme kirjastosta.

Esitelmien jälkeen voi jäädä keskustelemaan pienryhmään luennon aiheista, ajan ilmiöistä ja muista mielenkiintoisista astrologisista teemoista. Otamme mielellämme vastaan toiveita kiinnostavista esitelmäaiheista ja esitelmöitsijöistä!

Kulkuohje ladattavana dokumenttina (kulkuohje.doc) tai avaa karttalinkki yhteystiedot-sivulta.
Liikuntaesteisille hissi sisäpihalla. Apua tarvittaessa ilmoita tulostasi 040-829 2343/Sanna tai tamastro (at) gmail.com.

Pienryhmät

Pienryhmät kokoontuvat kerran kuukaudessa neljä kertaa syys- ja kevätkaudella.

Anjan päivä- ja iltaryhmä kokoontuvat Pirkanmaan Ihmissuhdetyön tiloissa, Yliopistonkatu 60 A. Kysy Anja Mäkiseltä vapaita paikkoja 050 553 2419 tai sähköpostilla anja.makinen(at)kolumbus.fi

Tarkemmat, kaikkien ryhmien kokoontumisajat ja -paikat löydät kalenteri-sivulta.

Astrouutisia

Risto Vartiainen Suomen vuoden 2016 astrologi

Suomen Ammattiastrologit ry on valinnut vuoden 2016 astrologiksi pitkään alalla vaikuttaneen ammattiastrologin, Risto Vartiaisen. Tunnustus myönnetään astrologiaa innovatiivisesti ja mielenkiintoisesti esiin tuoneelle astrologille tai taholle.

Astrologiaan 1970-luvulla tutustunut Vartiainen on perehtynyt erityisesti astrologian tekniseen puoleen. Vartiainen oli ensimmäisiä, joka on maassamme lanseerannut mm. tärkeät kartan lisäkulmat, Vertexin, Antivertexin ym. Jo ”ammoisina aikoina” hän kehitti Suomen ensimmäisen astrologisen tietokoneohjelman Radixin. Sittemmin Vartiainen on välittänyt Suomeen astrologisia tietokoneohjelmia, mm. monien harrastajien ja ammattilaisten vielä nykyäänkin käyttämän Solar Firen. Kun niin tietokoneet kuin astrologiset sovellutuksetkin olivat uutta, Vartiainen toimi kollegojen ja harrastajien avuliaana tukihenkilönä jopa kotikäyntejä tehden. Vartiaisen merkkiteko maassamme on ollut myös ensimmäisen astrologisen nettisivuston, Linnunradan keskusteluryhmän perustaminen ja sen moderaattorina vuosikausien ajan – ja edelleen toimiminen. Nykyään Vartiainen on suuntautunut klassiseen ja hellenistiseen astrologiaan.