Tapahtumat

Luennot

POIKKEUSJÄRJESTELYT:

LUENNOILLE ON ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN, jotta voimme turvata kaikkien osallistumisen. Ilmoittaudu ajoissa sähköpostitse osoitteeseen tamastro(a)gmail.com, jotta pääset mukaan.

  • Pidä riittävä turvaväli muihin vieraisiin
  • Älä kättele tai halaile
  • Muista oikea yskimistekniikka (yski/aivasta hihaan tai kertakäyttöisen nenäliinaan) ja huolehdi käsien hygieniasta
  • ÄLÄ tule sairaana paikalle

Tampereen Astrologisen Seuran ohjelma syksy 2020

27.9. Ennen syntymää Kuu, Raimo Nikula

Ennen syntymää-astrologia jakautuu kahtia: 1) Ennen-syntymä uusikuu (prenataalinen Kuu), joka tapahtuu enintään 28 vrk ennen syntymää ja 2) Ennen syntymä auringonpimennys, joka tapahtuu enintään 6 kk ennen syntymää. Kaksi aikatasoa, kummassakin kyse on Auringon ja Kuun konjunktiosta ennen syntymäämme. Ennen syntymää-astrologiassa nähdään prenataalisten tapahtumien merkitys ennakoiden lapsen tulevaa käyttäytymistä ja elämässä tehtäviä valintoja, jotka voivat olla koko elämää sääteleviä taustatekijöitä.

Auringonpimennys ennen syntymää edustaa kollektiivista kohtaloa koska yksi pimennys vaikuttaa kaikkiin puolen vuoden sisällä syntyneisiin. Uusikuu ennen syntymää vaikuttaa kaikkiin kuukauden sisällä syntyneisiin. Yksilöityminen on pitkällinen tapahtuma ja yksilöt jakavat aina yhteisiä ominaisuuksia ja pyrkimyksiä muiden kanssa. Ihmisellä on yksilöllinen ja kollektiivinen, jaettu kohtalonsa. Huom! Luennolla tarkastellaa paljon karttoja.

25.10. Suomi astrologisella maailmakartalla, Maarit Laurento

Miksi vuosi 2020 herättää astrologisesti paljon ajatuksia? Luennolla tarkastelemme ajan näkökulmasta Suomen ja maailman tilannetta. Etsimme myös tapoja, kuinka valmistautua muutoksiin lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

29.11. PERUTTU: koronatilanteen vuoksi

Kuun vaiheet ja terveys, Ritva Nevalainen

Luennon sisältö päivitetään myöhemmin.

Esitelmät pidetään sunnuntaisin klo 15:00 Pirkanmaan Ihmissuhdetyön kokoustilassa osoitteessa Seitsemäs taivas, Iso sali, Yliopistonkatu 60 A 7. kerros.

Oviraha esitelmätilaisuuksiin jäseniltä 4 € ja vierailijoilta 7 €.

Ennen luentoja klo 14:30 on kahvi/tee-buffet 1 €, mahdollisuus tutustua myytäviin julkaisuihin ja lainata astrologista lukemista seuramme kirjastosta.

Esitelmien jälkeen voi jäädä keskustelemaan pienryhmään luennon aiheista, ajan ilmiöistä ja muista mielenkiintoisista astrologisista teemoista. Otamme mielellämme vastaan toiveita kiinnostavista esitelmäaiheista ja esitelmöitsijöistä!

Kulkuohje ladattavana dokumenttina (kulkuohje.doc) tai avaa karttalinkki yhteystiedot-sivulta.
Liikuntaesteisille hissi sisäpihalla. Apua tarvittaessa ilmoita tulostasi 040-829 2343/Sanna tai tamastro (at) gmail.com.

Pienryhmät

Pienryhmät kokoontuvat kerran kuukaudessa neljä-viisi kertaa syys- ja kevätkaudella.

Anjan päiväryhmä kokoontuu Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4 ja iltaryhmä kokoontuvat Pirkanmaan Ihmissuhdetyön tiloissa, Yliopistonkatu 60 A 7.krs. Kysy Anja Mäkiseltä vapaita paikkoja 050 553 2419 tai sähköpostilla anja.makinen(at)kolumbus.fi

Tarkemmat, kaikkien ryhmien kokoontumisajat ja -paikat löydät kalenteri-sivulta.

Astrouutisia

Astro Logos Suomen vuoden 2017 astrologi

Suomen Ammattiastrologit ry on valinnut vuoden 2017 astrologiksi Astro Logos-lehden. Tunnustus myönnetään astrologiaa innovatiivisesti ja mielenkiintoisesti esiin tuoneelle astrologille tai taholle.

Astro Logos on astrologinen, nykyisellään aikakauslehtityyppinen julkaisu. Lehti on ollut olemassa jo yli 40 vuoden ajan ja siitä on ilmestynyt yli sata numeroa, mikä on arvostettava saavutus. Lehti on Suomen Astrologisen seuran jäsenlehti, jota ovat tehneet vuosien varrella astrologian harrastajat; lehden päätoimittajat, toimituskunta ja avustajat, kääntäjät, oikolukijat ja taittajat sekä artikkelien kirjoittajat. Astro Logos on herättänyt kiinnostusta astrologiaan ja kohottanut astrologian profiilia. Lehti havainnollistaa monipuolisilla artikkeleillaan sitä, miten astrologisella viitekehyksellä voi peilata ilmiöitä niin henkilökohtaisesta kuin yleismaailmallisesta näkökulmasta. Astro Logos on yhdistänyt astrologian piirissä toimivia ihmisiä toimien tiedottajana ja tarjoamalla kanavan, jossa harrastajat ja tutkijat voivat tuoda esille näkemyksiään ja tutkimuksiaan. Pienellä kielialueella ilmestyvä julkaisu on herättänyt myös kiinnostusta maamme rajojen ulkopuolella.