Tapahtumat

Luennot

Tampereen Astrologisen Seuran ohjelma kevät 2019

27.1. Vuosikokous, klo 14

Marja-Liisa Niemi-Mattila: Etsijän aspekti, klo 15

Kiinnostus tuonpuoleiseen, ”yliluonnolliseen” tai henkisyyteen voi näkyä monella tapaa syntymäkartalta kuten myös herkkyys, psyykkisyys tai mediaalisuus. Luennolla käsitellään syntymäkartan yhtä erityisaspektia, ns. 13. harmoniaa, jota voidaan pitää henkisen etsijän tuntomerkkinä. Miten tuo 13. harmonia löytyy kartoilta?! Aihetta käsitellään esimerkkikarttojen ja -tapausten valossa. Viitekehyksenä on humanistinen, psykologinen ja transpersoonallinen astrologia.

Marja-Liisa on Tampereen Astrologisen Seuran perustaja, joka on useaan otteeseen vienyt seuraa eteenpäin puheenjohtajan roolissa. Reilun 45 vuoden astrologian tutkiminen on tuonut hänelle monipuolisen tietämyksen ja tehnyt hänestä pidetyn kouluttajan. Marja-Liisa on kiinnostunut henkisestä ja esoteerisesta astrologiasta, mutta erityisen perehtynyt hän on arkkityyppeihin, asteroidien merkityksiin ja harmonioihin. Marja-Liisa on julkaissut kaksi kirjaa: Ajattomat arkkityypit ja Jumalainen mies.

24.2. Jyri Kallio: Mars ja Venus parisuhteessa

Luennolla käsitellään Venuksen ja Marsin teemoja rakkauden ja erotiikan vuoroleikkinä parisuhteessa. Tässä vuoroleikissä Venus edustaa rakkautta ja Mars himoa.

Luennoitsija Jyri Kallio on harrastanut astrologiaa 27 vuotta. Hän on ollut kiinnostunut eri rajatiedon alueista, joten hänen astrologinen näkemyksensä pohjautuu henkisyyteen, karmaan ja jälleensyntymään. Hän on pitänyt kursseja ja pienryhmiä etupäässä pääkaupunkiseudulla. Jyri on ollut Suomen Astrologisen Seuran puheenjohtajana.

24.3. Anne Sundell: Psykologinen astrologia

Astrologinen kartta voi olla kuva ihmisen psykologisesta maailmasta. Useampi tuore tutkimus on osoittanut, että astrologialla ja psykologialla on yhtäläisyyksiä.

Astropsykologian yhden koulukunnan, sveitsiläisen Swiss Huber Psychological Astrology School mukaan ”Elämän kello” on taas noussut astrologisen maailman valokeilaan. On kuitenkin olemassa myös uusi tarkempi menetelmä, millä voit seurata karttasi psykologisia kehitysvaiheita. Luennolla tutkitaan, miten voimme kartan avulla tutustua omaan psyykeeseemme.

Annella on yli 20 vuoden kokemus astrologiasta. Koulutukseltaan hän on kansainvälinen sairaanhoitaja, valtiotieteiden maisteri ja kirjailija. Anne on kouluttautunut MISPA (Mercury Internet School of Psychological Astrology, Lontoo), Diploma Course MISPAksi ja ja on APAI:n (Association of Professional Astrologers International) jäsen.

Tällä hetkellä Anne on Suomen Ammattiastrologien varapuheenjohtaja ja OPA:n (the Organization for Professional Astrology) lähettiläs ja edustaa Suomea kansainvälisesti. Suomessa Anne on opiskellut astrologiaa 90- luvulta lähtien Maija Urmaksen johdolla. Annen kotisivuilta löytyy lisätietoja:  www.astroservice.fi

28.4. Tarja Enoranta: Syvyyttä karttaan – opi tulkitsemaan  Dwadeja

Menetelmä ’merkki merkin sisällä’ eli Dwadit valottavat pinnanalaisia ja usein tiedostamattomia planeettaenergioita sisimmässämme. Dwadien ymmärrys lisää itsetuntemusta ja selvittää pinnanalaisia motiivejamme.

Luennolla käydään läpi, miten Dwad-kartta rakentuu ja miten sitä tulkitaan syntymäkartan rinnalla. Pohditaan yhdessä keskustellen tapoja, joilla Dwad valaisee eri kartantekijöitä, mitä Dwadin merkki kertoo persoonan toimivuudesta ja olemuksen haasteista.

Osallistujille tulostetaan Dwad-kartat ennen luentoa – saavuthan ajoissa. Ota syntymäkartta mukaan!

Tarja Enoranta on toiminut astrologina reilut kymmenen vuotta pääasiassa kirjallisia tulkintoja tehden. Taikablogin kirjoituksia hän on julkaissut miltei yhtä pitkään. Tulkinnoissaan hän soveltaa perinteisen astrologian menetelmiä. Tarja on Suomen Ammattiastrologien yhdistyksen puheenjohtaja.

 

Esitelmät pidetään sunnuntaisin klo 15:00 Pirkanmaan Ihmissuhdetyön kokoustilassa osoitteessa Seitsemäs taivas, Iso sali, Yliopistonkatu 60 A 7. kerros.

Oviraha esitelmätilaisuuksiin jäseniltä 4 € ja vierailijoilta 7 €.

Ennen luentoja klo 14:30 on kahvi/tee-buffet 1 €, mahdollisuus tutustua myytäviin julkaisuihin ja lainata astrologista lukemista seuramme kirjastosta.

Esitelmien jälkeen voi jäädä keskustelemaan pienryhmään luennon aiheista, ajan ilmiöistä ja muista mielenkiintoisista astrologisista teemoista. Otamme mielellämme vastaan toiveita kiinnostavista esitelmäaiheista ja esitelmöitsijöistä!

Kulkuohje ladattavana dokumenttina (kulkuohje.doc) tai avaa karttalinkki yhteystiedot-sivulta.
Liikuntaesteisille hissi sisäpihalla. Apua tarvittaessa ilmoita tulostasi 040-829 2343/Sanna tai tamastro (at) gmail.com.

Pienryhmät

Pienryhmät kokoontuvat kerran kuukaudessa neljä kertaa syys- ja kevätkaudella.

Anjan päivä- ja iltaryhmä kokoontuvat Pirkanmaan Ihmissuhdetyön tiloissa, Yliopistonkatu 60 A. Kysy Anja Mäkiseltä vapaita paikkoja 050 553 2419 tai sähköpostilla anja.makinen(at)kolumbus.fi

Tarkemmat, kaikkien ryhmien kokoontumisajat ja -paikat löydät kalenteri-sivulta.

Astrouutisia

Astro Logos Suomen vuoden 2017 astrologi

Suomen Ammattiastrologit ry on valinnut vuoden 2017 astrologiksi Astro Logos-lehden. Tunnustus myönnetään astrologiaa innovatiivisesti ja mielenkiintoisesti esiin tuoneelle astrologille tai taholle.

Astro Logos on astrologinen, nykyisellään aikakauslehtityyppinen julkaisu. Lehti on ollut olemassa jo yli 40 vuoden ajan ja siitä on ilmestynyt yli sata numeroa, mikä on arvostettava saavutus. Lehti on Suomen Astrologisen seuran jäsenlehti, jota ovat tehneet vuosien varrella astrologian harrastajat; lehden päätoimittajat, toimituskunta ja avustajat, kääntäjät, oikolukijat ja taittajat sekä artikkelien kirjoittajat. Astro Logos on herättänyt kiinnostusta astrologiaan ja kohottanut astrologian profiilia. Lehti havainnollistaa monipuolisilla artikkeleillaan sitä, miten astrologisella viitekehyksellä voi peilata ilmiöitä niin henkilökohtaisesta kuin yleismaailmallisesta näkökulmasta. Astro Logos on yhdistänyt astrologian piirissä toimivia ihmisiä toimien tiedottajana ja tarjoamalla kanavan, jossa harrastajat ja tutkijat voivat tuoda esille näkemyksiään ja tutkimuksiaan. Pienellä kielialueella ilmestyvä julkaisu on herättänyt myös kiinnostusta maamme rajojen ulkopuolella.