Tapahtumat

Luennot

Tampereen Astrologisen Seuran ohjelma kevät 2018

28.1. Vuosikokous 

Marja-Liisa Niemi-Mattila: Tietoisuus ja tiedostaminen astrologiassa

25.2. Esa Peltola: Henkinen astrologia

Poikkeuksellisesti paikka: Ravintola Telakan kokoustila.
http://www.telakka.eu/


Perusperiaatteita ja näkemyksellisiä eroja ja yhtäläisyyksiä perinteiseen astrologiaan verrattuna. Luento sopii hyvin aloittelijoille.

Esa Peltola on harrastanut henkistä astrologiaa kymmenkunta vuotta. Hän on ollut eläkkeellä vuodesta 2015 ja TAS:n jäsenenä vuodesta 2011.

25.3. Raimo Nikula: Millainen mies syyllistyy seksuaaliseen häirintään?

Poikkeuksellisesti paikka: Ravintola Telakan kokoustila.
http://www.telakka.eu/

Kosminen tasapaino miehen ja naisen välillä pyrkii palautumaan miehisyyden ylivallasta – ja miten viime aikojen sukupuoliset häirintätapaukset auttavat siinä?

7.-8.4. Elämän Ilo – messut

Paikka: Tampere- Talo

Elämän Ilo -messut on uusi odotettu kevään tapahtuma, jossa kohtaat elämän ja ilon eri ulottuvuudet sekä messujen näytteilleasettajat Tampere-Talon 2.kerroksen upeissa tiloissa.  Elämän Ilo-messut

TAS ja S.A.S. jäsenet pääsevät pääsylipun hinnalla ilmaiseksi sunnuntain  Suomen Astrologisen Seura  ry:n luennoille.

Lisätiedot: http://www.elamanilo-messut.fi/

 

22.4. Suvi Landtman: Astrologia terapeuttisessa työskentelyssä

Poikkeuksellisesti paikka: Ravintola Telakan kokoustila.
http://www.telakka.eu/

Tutustutaan astrologian mahdollisuuksiin ja riskeihin terapeuttisessa työskentelyssä. 
Suvi on astrologian pitkäaikainen harrastaja ja psykoterapeutti. Häntä kiehtoo etenkin taivankappaleisiin liittyvät mytologiat ja astrologian syklinen ajattelutapa: aina tulee uusi mahdollisuus.  

Esitelmät pidetään Pirkanmaan Ihmissuhdetyön kokoustilassa osoitteessa Seitsemäs taivas, Iso sali, Yliopistonkatu 60 A 7. kerros.

Oviraha esitelmätilaisuuksiin jäseniltä 4 € ja vierailijoilta 7 €.

Ennen luentoja klo 14:30 on kahvi/tee-buffet 1 €, mahdollisuus tutustua myytäviin julkaisuihin ja lainata astrologista lukemista seuramme kirjastosta.

Esitelmien jälkeen voi jäädä keskustelemaan pienryhmään luennon aiheista, ajan ilmiöistä ja muista mielenkiintoisista astrologisista teemoista. Otamme mielellämme vastaan toiveita kiinnostavista esitelmäaiheista ja esitelmöitsijöistä!

Kulkuohje ladattavana dokumenttina (kulkuohje.doc) tai avaa karttalinkki yhteystiedot-sivulta.
Liikuntaesteisille hissi sisäpihalla. Apua tarvittaessa ilmoita tulostasi 040-829 2343/Sanna tai tamastro (at) gmail.com.

Pienryhmät

Pienryhmät kokoontuvat kerran kuukaudessa neljä kertaa syys- ja kevätkaudella.

Anjan päivä- ja iltaryhmä kokoontuvat Pirkanmaan Ihmissuhdetyön tiloissa, Yliopistonkatu 60 A. Kysy Anja Mäkiseltä vapaita paikkoja 050 553 2419 tai sähköpostilla anja.makinen(at)kolumbus.fi

Tarkemmat, kaikkien ryhmien kokoontumisajat ja -paikat löydät kalenteri-sivulta.

Astrouutisia

Astro Logos Suomen vuoden 2017 astrologi

Suomen Ammattiastrologit ry on valinnut vuoden 2017 astrologiksi Astro Logos-lehden. Tunnustus myönnetään astrologiaa innovatiivisesti ja mielenkiintoisesti esiin tuoneelle astrologille tai taholle.

Astro Logos on astrologinen, nykyisellään aikakauslehtityyppinen julkaisu. Lehti on ollut olemassa jo yli 40 vuoden ajan ja siitä on ilmestynyt yli sata numeroa, mikä on arvostettava saavutus. Lehti on Suomen Astrologisen seuran jäsenlehti, jota ovat tehneet vuosien varrella astrologian harrastajat; lehden päätoimittajat, toimituskunta ja avustajat, kääntäjät, oikolukijat ja taittajat sekä artikkelien kirjoittajat. Astro Logos on herättänyt kiinnostusta astrologiaan ja kohottanut astrologian profiilia. Lehti havainnollistaa monipuolisilla artikkeleillaan sitä, miten astrologisella viitekehyksellä voi peilata ilmiöitä niin henkilökohtaisesta kuin yleismaailmallisesta näkökulmasta. Astro Logos on yhdistänyt astrologian piirissä toimivia ihmisiä toimien tiedottajana ja tarjoamalla kanavan, jossa harrastajat ja tutkijat voivat tuoda esille näkemyksiään ja tutkimuksiaan. Pienellä kielialueella ilmestyvä julkaisu on herättänyt myös kiinnostusta maamme rajojen ulkopuolella.