Tapahtumat

Luennot

Tampereen Astrologisen Seuran ohjelma syksy 2018

23.9. Markku Manninen: Ajankohtaiset persoonat

Luennolla käsitellään ajankohtaisia persoonia, esim. Jari Sillanpäätä.

Markku Manninen edustaa maallista astrologiaa, ja hän uskoo, että astrologialle on luonnollinen selitys. Hän korostaa luonnetta ja ihmisten yhteensopivuutta, mutta ei juuri ennusta tulevaa. Markku on alamme nimekkäimpiä tekijöitä, julkaissut mm. teokset Astrologia – horoskoopin tulkinnan perusteita ja Pienten Tähtien kirja – Lasten luonnehoroskoopit. Markku on ollut perustamassa Tampereen Astrologista seuraa.

21.10. Johanna Karpov: Sielun oppiläksyt; elämää lapsen, vanhemman ja isovanhemman roolissa.

Luennolla käydään läpi progressiivista kuuta, jonka kierto kuvaa sisäistä prosessiamme, jonka ymmärtäminen luo tasapainoa nykyhetkeen.

Johanna Karpov on toiminut kokopäiväisenä astrologina kymmenisen vuotta ja aloittanut uransa toimimalla MTV3 AstroTV:n astrologina. Hänen mielenkiinnon kohde on erityisesti progressiivinen kuu ja sen vaiheet. Johanna on julkaisut mm. kirjan Astrologian opas. www.veneika.fi

25.11. Maarit Laurento: Astrologian ihmeellinen aika

Luennolla puhutaan ajasta ja astrologiasta.

Maarit Laurento on toiminut ammattiastrologina vuonna 1997 perustamassaan Astro Bar Productionsissa Helsingissä (www.astrobar.fi). Somerolla hän pitää yhdessä Timo Laurennon kanssa horoskooppipuistoa ja kesäkahvila Huvila Härkää (www.huvilaharka.fi). Häneltä on ilmestynyt neljä astrologista kirjaa: Astrologiaa aloittelijoille – opi tekemään tulkinta, Elämänkaariastrologiaa – opi tulkitsemaan transiitteja, Jokanaisen astrologiaa ja Venuksen suudelma.

Esitelmät pidetään sunnuntaisin klo 15:00 Pirkanmaan Ihmissuhdetyön kokoustilassa osoitteessa Seitsemäs taivas, Iso sali, Yliopistonkatu 60 A 7. kerros.

Oviraha esitelmätilaisuuksiin jäseniltä 4 € ja vierailijoilta 7 €.

Ennen luentoja klo 14:30 on kahvi/tee-buffet 1 €, mahdollisuus tutustua myytäviin julkaisuihin ja lainata astrologista lukemista seuramme kirjastosta.

Esitelmien jälkeen voi jäädä keskustelemaan pienryhmään luennon aiheista, ajan ilmiöistä ja muista mielenkiintoisista astrologisista teemoista. Otamme mielellämme vastaan toiveita kiinnostavista esitelmäaiheista ja esitelmöitsijöistä!

Kulkuohje ladattavana dokumenttina (kulkuohje.doc) tai avaa karttalinkki yhteystiedot-sivulta.
Liikuntaesteisille hissi sisäpihalla. Apua tarvittaessa ilmoita tulostasi 040-829 2343/Sanna tai tamastro (at) gmail.com.

Pienryhmät

Pienryhmät kokoontuvat kerran kuukaudessa neljä kertaa syys- ja kevätkaudella.

Anjan päivä- ja iltaryhmä kokoontuvat Pirkanmaan Ihmissuhdetyön tiloissa, Yliopistonkatu 60 A. Kysy Anja Mäkiseltä vapaita paikkoja 050 553 2419 tai sähköpostilla anja.makinen(at)kolumbus.fi

Tarkemmat, kaikkien ryhmien kokoontumisajat ja -paikat löydät kalenteri-sivulta.

Astrouutisia

Astro Logos Suomen vuoden 2017 astrologi

Suomen Ammattiastrologit ry on valinnut vuoden 2017 astrologiksi Astro Logos-lehden. Tunnustus myönnetään astrologiaa innovatiivisesti ja mielenkiintoisesti esiin tuoneelle astrologille tai taholle.

Astro Logos on astrologinen, nykyisellään aikakauslehtityyppinen julkaisu. Lehti on ollut olemassa jo yli 40 vuoden ajan ja siitä on ilmestynyt yli sata numeroa, mikä on arvostettava saavutus. Lehti on Suomen Astrologisen seuran jäsenlehti, jota ovat tehneet vuosien varrella astrologian harrastajat; lehden päätoimittajat, toimituskunta ja avustajat, kääntäjät, oikolukijat ja taittajat sekä artikkelien kirjoittajat. Astro Logos on herättänyt kiinnostusta astrologiaan ja kohottanut astrologian profiilia. Lehti havainnollistaa monipuolisilla artikkeleillaan sitä, miten astrologisella viitekehyksellä voi peilata ilmiöitä niin henkilökohtaisesta kuin yleismaailmallisesta näkökulmasta. Astro Logos on yhdistänyt astrologian piirissä toimivia ihmisiä toimien tiedottajana ja tarjoamalla kanavan, jossa harrastajat ja tutkijat voivat tuoda esille näkemyksiään ja tutkimuksiaan. Pienellä kielialueella ilmestyvä julkaisu on herättänyt myös kiinnostusta maamme rajojen ulkopuolella.