Tapahtumat

Luennot

POIKKEUSJÄRJESTELYT:

Syksyn luennot pidetään hybridiluentoina eli voit osallistua paikan päällä tai etänä (Zoom-sovelluksen kautta). Jos koronarajoitukset jatkuvat, niin lähiluennot peruutetaan ja luennot pidetään ainoastaan etänä. Luennoille on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu ajoissa sähköpostitse osoitteeseen tamastro(a)gmail.com. Muista kertoa tuletko paikalle vai osallistutko etänä.


Tampereen Astrologisen Seuran ohjelma syksy 2021

19.9. Saturnus – mytologia ja toiminta, Jussi Lepola

Esityksessä tutustumme Saturnuksen toimintaan mytologian kautta.

Käsittelemme menneisyydestä tullutta kertomusta, jota ei ole ikinä aiemmin liitetty Saturnukseen. Se tarjoaa mielenkiintoisia näkökulmia tämän melko kylmäksi mielletyn planeetan toimintaperiaatteisiin. Samalla kertomus saattaa olla ennustus tulevaisuuden suunnasta.

Saturnus myös hallitsee aikaa ja tarkastelussa myös miten sen periaatteet ovat toimineet ennen ja nyt. Saturnuksen syklin läpikäyntiä esimerkin avulla.

Luento pidetään hybridiluentona, eli voit osallistua paikan päällä ja etänä (Zoom-sovelluksen kautta). Noudatamme yleisötilaisuuksiin määriteltyjä rajoituksia ja voimme joutua peruuttamaan  lähiluennon. Ilmoittaudu lähi- tai etäluennolle seuran sähköpostiin tamastro(a)gmail.com. Osallistujamäärä rajoitettu. Hinnat TAS-jäsenet 4€ ja vierailijat 7€.

24.10. Ihmissuhteet astrologiassa – Anne Sundell

(Valitettavasti Jukka Viertomanner on estynyt tulemasta 24.10 luennoimaan Tampereen Astrologiseen Seuraan. )

Ihmissuhde astrologia on yksi suosituimpia teemoja astrologiaa harrastavien piireissä.  Tällä luennolla tutkimme, miten voimme hyödyntää astrologiaa löytääksemme omien suhteiden polttopisteitä kartalla.  Mistä voisit lähteä liikkeelle, kun haluat ymmärtää oman elämän suhteita astrologisesti? Anne tuo luennon aikana esiin tärkeitä suhdeteemoja myös osallistujien esimerkkikartoilta. Entäs jos suhde ei onnistunutkaan kuten halusimme ja mitä voimme ajatella siitä?

Ammattiastrologi Anne Sundell toimii täyspäiväisena astrologina ja on erikoistunut ihmissuhdeastrologiaan Margareth Grayn ja Armand Diazin Relationship & Astrology kansainvälisen koulutuksen kautta. Annella on myös Diploma koulutus psykologisesta astrologiasta.

Luennon aikana käytetään osallistujien esimerkkikarttoja anonyymisti. Voit toimittaa karttasi osoitteeseen astrologiservice(a)gmail.com 20.10 mennessä. Jos kartta on jonkun toisen eikä oma, niin siihen pitää olla henkilön lupa. Kaikki kartat ei välttämättä pääse mukaan luentoon. “

Luento pidetään hybridiluentona, eli voit osallistua paikan päällä ja etänä (Zoom-sovelluksen kautta). Noudatamme yleisötilaisuuksiin määriteltyjä rajoituksia. Ilmoittaudu lähi- tai etäluennolle seuran sähköpostiin tamastro(a)gmail.com. Osallistujamäärä rajoitettu. Hinnat TAS-jäsenet 4€ ja vierailijat 7€.

28.11. Saturnuksen ja Pluton kierrosjakso – Raimo Nikula

(Valitettavasti Kirsi Halla-Seppälä on estynyt tulemasta 28.11. luennoimaan Tampereen Astrologiseen Seuraan. )

Ihmisen elämän taustalla on aina kosminen tilanne, jota aurinkokunta edustaa. Jokainen meistä syntyy tietyn pitkäaikaisen planeettakuvion vallitessa ja jokaisena ajankohtana on myös olemassa menossa oleva tai vähän aikaa sitten alkanut pitkään vaikuttava hitaiden planeettojen keskinäinen aspekti. Ne eivät määrää meidän henkilökohtaisesta kohtalosta niinkään, mutta ne muodostavat sen suuren virtauksen, joka muuttaa ympäristöämme, yhteiskuntaamme ja maailmaamme.

Luennolla käsittelen neljää lähinnä olevaa taustakuviota: Saturnus/Pluto -konjunktiota Kauriissa (ohi), Saturnus/Uranus -neliötä (menossa) ja Jupiter/Neptunus -konjunktiota (tulossa) ja Saturnus/Neptunus -konjunktiota (tulossa).

Luento pidetään hybridiluentona, eli voit osallistua paikan päällä ja etänä (Zoom-sovelluksen kautta). Noudatamme yleisötilaisuuksiin määriteltyjä rajoituksia. Ilmoittaudu lähi- tai etäluennolle seuran sähköpostiin tamastro(a)gmail.com. Osallistujamäärä rajoitettu. Hinnat TAS-jäsenet 4€ ja vierailijat 7€.

Esitelmät pidetään sunnuntaisin klo 15:00 Pirkanmaan Ihmissuhdetyön kokoustilassa osoitteessa Seitsemäs taivas, Iso sali, Yliopistonkatu 60 A 7. kerros.

Oviraha esitelmätilaisuuksiin jäseniltä 4 € ja vierailijoilta 7 €.

Ennen luentoja klo 14:30 on kahvi/tee-buffet, mahdollisuus tutustua myytäviin julkaisuihin ja lainata astrologista lukemista seuramme kirjastosta.

Esitelmien jälkeen voi jäädä keskustelemaan pienryhmään luennon aiheista, ajan ilmiöistä ja muista mielenkiintoisista astrologisista teemoista. Otamme mielellämme vastaan toiveita kiinnostavista esitelmäaiheista ja esitelmöitsijöistä!

Kulkuohje ladattavana dokumenttina (kulkuohje.doc) tai avaa karttalinkki yhteystiedot-sivulta.
Liikuntaesteisille hissi sisäpihalla. Apua tarvittaessa ilmoita tulostasi 040-829 2343/Sanna tai tamastro (at) gmail.com.

Pienryhmät

Pienryhmät kokoontuvat kerran kuukaudessa neljä-viisi kertaa syys- ja kevätkaudella.

Anjan päiväryhmä kokoontuu Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4 ja iltaryhmä kokoontuvat Pirkanmaan Ihmissuhdetyön tiloissa, Yliopistonkatu 60 A 7.krs. Kysy Anja Mäkiseltä vapaita paikkoja 050 553 2419 tai sähköpostilla anja.makinen(at)kolumbus.fi

Tarkemmat, kaikkien ryhmien kokoontumisajat ja -paikat löydät kalenteri-sivulta.

Astrouutisia

Astro Logos Suomen vuoden 2017 astrologi

Suomen Ammattiastrologit ry on valinnut vuoden 2017 astrologiksi Astro Logos-lehden. Tunnustus myönnetään astrologiaa innovatiivisesti ja mielenkiintoisesti esiin tuoneelle astrologille tai taholle.

Astro Logos on astrologinen, nykyisellään aikakauslehtityyppinen julkaisu. Lehti on ollut olemassa jo yli 40 vuoden ajan ja siitä on ilmestynyt yli sata numeroa, mikä on arvostettava saavutus. Lehti on Suomen Astrologisen seuran jäsenlehti, jota ovat tehneet vuosien varrella astrologian harrastajat; lehden päätoimittajat, toimituskunta ja avustajat, kääntäjät, oikolukijat ja taittajat sekä artikkelien kirjoittajat. Astro Logos on herättänyt kiinnostusta astrologiaan ja kohottanut astrologian profiilia. Lehti havainnollistaa monipuolisilla artikkeleillaan sitä, miten astrologisella viitekehyksellä voi peilata ilmiöitä niin henkilökohtaisesta kuin yleismaailmallisesta näkökulmasta. Astro Logos on yhdistänyt astrologian piirissä toimivia ihmisiä toimien tiedottajana ja tarjoamalla kanavan, jossa harrastajat ja tutkijat voivat tuoda esille näkemyksiään ja tutkimuksiaan. Pienellä kielialueella ilmestyvä julkaisu on herättänyt myös kiinnostusta maamme rajojen ulkopuolella.