Tapahtumat

Luennot

Luennot pidetään hybridiluentoina eli voit osallistua paikan päällä tai etänä (Zoom-sovelluksen kautta). Luennot alkavat klo 15.


Tampereen Astrologisen Seuran ohjelma kevät 2023

Esitelmät pidetään sunnuntaisin klo 15:00 Pirkanmaan Ihmissuhdetyön kokoustilassa osoitteessa Seitsemäs taivas, Iso sali, Yliopistonkatu 60 A 7. kerros.

Oviraha esitelmätilaisuuksiin käteisenä jäseniltä 6 € ja vierailijoilta 15 €.

Ennen luentoja klo 14:30 on kahvi/tee-buffet, mahdollisuus tutustua myytäviin julkaisuihin ja lainata astrologista lukemista seuramme kirjastosta.

15.-16.4Jupiter work shop

PERUTTU LIIAN VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI!

Kaksipäiväinen work shop järjestetään la 15.4. ja su 16.4. klo 10-14
os. Yliopistonkatu 60A 7.krs/Seitsemäs taivas
vetäjänä toimii Jussi Lepola

Tule tutustumaan aurinkokunnan suurimman planeetan toimintaan mielenkiintoisessa  work shopissa.

Käsittelemme perusasioita Jupiterista sekä erityisesti sen liittymistä onnekkuuteen. Sitä miten Jupiterin perusominaisuudet liittyvät onnekkuuteen ja mitä voit itse tehdä asialle.

Sitovat ilmoittautumiset seuran sähköpostiin tamastro@gmail.com 30.3. mennessä.

Maksutiedot:
Danske Bank Oyj FI29 8000 1302 1368 75
viitenumero: 23016
jäsenet 50,-€
etäjäsenet 55,-€
vieraat 60,-€

eräpäivä 31.3.2023

Tervetuloa!! TAS johtokunta
23.4.Jyri Kallio:

SIELUN SUUNNITELMA ASTROLOGISELLA KARTALLA

Astrologinen kartta Astrologinen kartta kokonaisuudessaan kertoo sielun suunnitelman. Meidän kyvyt ja mahdollisuudet mutta myös haasteet. Sen voi katsoa myös kartan yksittäisistä tekijöistä mm. nousumerkistä, kuun yläsolmusta ja syntymäluvusta. Myös harmoniakartta syntymäluvulla laskettuna voi antaa mielenkiitoisia näkökulmia. Esitelmän lopuksi voidaan käsitellä yleisön karttoja, jos aika sallii.

Jyri Kallio on 30 vuotta harrastanut astrologiaa ja pyrkii katsomaan elämää ja karttoja nimenomaan henkisestä näkökulmasta käsin. Jyri oli Suomen Astrologisen Seuran puheenjohtaja 10 vuotta sitten ja nykyään hoitaa seuran kirjastoa. Lisäksi Jyri on pitänyt esitelmiä, pienryhmiä, kursseja jne. Astro Logoksesta löytyy muutama Jyrin kirjoituksia, sekä myös eri rajatiedon julkaisuista.

Luento pidetään hybridiluentona, eli voit osallistua paikan päällä ja etänä (Zoom-sovelluksen kautta).Hinnat TAS-jäsenet 6€/12€ ja vierailijat 15€. Luennosta tulee saataville myös tallenne.

Esitelmien jälkeen voi jäädä keskustelemaan pienryhmään luennon aiheista, ajan ilmiöistä ja muista mielenkiintoisista astrologisista teemoista. Otamme mielellämme vastaan toiveita kiinnostavista esitelmäaiheista ja esitelmöitsijöistä!

Kulkuohje ladattavana dokumenttina (kulkuohje.doc) tai avaa karttalinkki yhteystiedot-sivulta.
Liikuntaesteisille hissi sisäpihalla. Apua tarvittaessa ilmoita tulostasi tamastro (at) gmail.com.

 

 

Pienryhmät

Pienryhmä aloitti tauon jälkeen tammikuussa. Tiedustelut ryhmistä sähköpostiin tamastro@gmail.com .

 

 

Astrouutisia

Astro Logos Suomen vuoden 2017 astrologi

Suomen Ammattiastrologit ry on valinnut vuoden 2017 astrologiksi Astro Logos-lehden. Tunnustus myönnetään astrologiaa innovatiivisesti ja mielenkiintoisesti esiin tuoneelle astrologille tai taholle.

Astro Logos on astrologinen, nykyisellään aikakauslehtityyppinen julkaisu. Lehti on ollut olemassa jo yli 40 vuoden ajan ja siitä on ilmestynyt yli sata numeroa, mikä on arvostettava saavutus. Lehti on Suomen Astrologisen seuran jäsenlehti, jota ovat tehneet vuosien varrella astrologian harrastajat; lehden päätoimittajat, toimituskunta ja avustajat, kääntäjät, oikolukijat ja taittajat sekä artikkelien kirjoittajat. Astro Logos on herättänyt kiinnostusta astrologiaan ja kohottanut astrologian profiilia. Lehti havainnollistaa monipuolisilla artikkeleillaan sitä, miten astrologisella viitekehyksellä voi peilata ilmiöitä niin henkilökohtaisesta kuin yleismaailmallisesta näkökulmasta. Astro Logos on yhdistänyt astrologian piirissä toimivia ihmisiä toimien tiedottajana ja tarjoamalla kanavan, jossa harrastajat ja tutkijat voivat tuoda esille näkemyksiään ja tutkimuksiaan. Pienellä kielialueella ilmestyvä julkaisu on herättänyt myös kiinnostusta maamme rajojen ulkopuolella.