Tapahtumat

Luennot

Tampereen Astrologisen Seuran ohjelma kevät 2020

26.1. Vuosikokous, klo 14:00

Astrologian alkulähteillä; Marja-Liisa Niemi-Mattila, klo 15:00

Luennolla paneudutaan astrologian ikuisiin peruskysymyksiin, mm. siihen, miten astrologia voi oikeasti toimia. Valotetaan myös astrologian perusasioita, mm. erilaisten tähdistöjen ja Eläinradan merkkien dilemmaa. Lisäksi kerrotaan alkuperäisestä ns. Olymposlaisesta astrologiasta, joka edelsi hellenististä, antiikin aikaista ja roomalaista astrologiaa. Tule kuulolle, jos haluat myös saada tietää, mitä olivat Pausaniaksen ”Planeettojen lapset” ja miten Pausaniaksen tieto elää tänäkin päivänä jungilaisen psykologian arkkityypeissä. Lopuksi avataan vielä astrologian maailmankuvaa: Mitä on sydämen astrologia?! Luennolle voi osallistua, vaikkei olisi kovinkaan paljoa tietoa astrologiasta, mutta astroa myös pidempään harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita!

23.2. Perinnöllisyys astrologisesta näkökulmasta: suvun rasite vai helpotus?: Jaana Rusi

Mitä yhtäläisyyksiä voimme löytää lähisukulaistemme kartoista? Perimmekö me astrologisesti isovanhempiemme teemoja? Perheenjäsenten syntymäkarttoja vertaillessa löytyy usein samojen teemojen toistumista useamman henkilön kartoilla. Synnymmekö me silloin jatkamaan tämän teeman käsittelyä? Kenties saattamaan kyseisen teeman käsittelyn päätökseen? Astrologinen ymmärrys ja tietenkin myös astrologinen tulkinta avaa mahdollisuuksia käsitellä vaikeitakin suvussa toistuvia kokemuksia.

Jaana Rusi on ammattiastrologi ja Lenormand-tulkitsija. Hänellä on terapeuttinen taustakoulutus (Heilpraktiker für Psychotherapie) ja hän toimii myös yksilö- ja ryhmänohjaajana sekä parineuvojana.

22.3. Luento peruttu Korona-tilanteen takia
19.4. Luento peruttu Korona-tilanteen takia

Esitelmät pidetään sunnuntaisin klo 15:00 Pirkanmaan Ihmissuhdetyön kokoustilassa osoitteessa Seitsemäs taivas, Iso sali, Yliopistonkatu 60 A 7. kerros.

Oviraha esitelmätilaisuuksiin jäseniltä 4 € ja vierailijoilta 7 €.

Ennen luentoja klo 14:30 on kahvi/tee-buffet 1 €, mahdollisuus tutustua myytäviin julkaisuihin ja lainata astrologista lukemista seuramme kirjastosta.

Esitelmien jälkeen voi jäädä keskustelemaan pienryhmään luennon aiheista, ajan ilmiöistä ja muista mielenkiintoisista astrologisista teemoista. Otamme mielellämme vastaan toiveita kiinnostavista esitelmäaiheista ja esitelmöitsijöistä!

Kulkuohje ladattavana dokumenttina (kulkuohje.doc) tai avaa karttalinkki yhteystiedot-sivulta.
Liikuntaesteisille hissi sisäpihalla. Apua tarvittaessa ilmoita tulostasi 040-829 2343/Sanna tai tamastro (at) gmail.com.

Pienryhmät

Pienryhmät kokoontuvat kerran kuukaudessa neljä-viisi kertaa syys- ja kevätkaudella.

Anjan päiväryhmä kokoontuu Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4 ja iltaryhmä kokoontuvat Pirkanmaan Ihmissuhdetyön tiloissa, Yliopistonkatu 60 A 7.krs. Kysy Anja Mäkiseltä vapaita paikkoja 050 553 2419 tai sähköpostilla anja.makinen(at)kolumbus.fi

Tarkemmat, kaikkien ryhmien kokoontumisajat ja -paikat löydät kalenteri-sivulta.

Astrouutisia

Astro Logos Suomen vuoden 2017 astrologi

Suomen Ammattiastrologit ry on valinnut vuoden 2017 astrologiksi Astro Logos-lehden. Tunnustus myönnetään astrologiaa innovatiivisesti ja mielenkiintoisesti esiin tuoneelle astrologille tai taholle.

Astro Logos on astrologinen, nykyisellään aikakauslehtityyppinen julkaisu. Lehti on ollut olemassa jo yli 40 vuoden ajan ja siitä on ilmestynyt yli sata numeroa, mikä on arvostettava saavutus. Lehti on Suomen Astrologisen seuran jäsenlehti, jota ovat tehneet vuosien varrella astrologian harrastajat; lehden päätoimittajat, toimituskunta ja avustajat, kääntäjät, oikolukijat ja taittajat sekä artikkelien kirjoittajat. Astro Logos on herättänyt kiinnostusta astrologiaan ja kohottanut astrologian profiilia. Lehti havainnollistaa monipuolisilla artikkeleillaan sitä, miten astrologisella viitekehyksellä voi peilata ilmiöitä niin henkilökohtaisesta kuin yleismaailmallisesta näkökulmasta. Astro Logos on yhdistänyt astrologian piirissä toimivia ihmisiä toimien tiedottajana ja tarjoamalla kanavan, jossa harrastajat ja tutkijat voivat tuoda esille näkemyksiään ja tutkimuksiaan. Pienellä kielialueella ilmestyvä julkaisu on herättänyt myös kiinnostusta maamme rajojen ulkopuolella.