Kursseja

 

Kesän 2018 astrologisia koulutuksia

Kovien kulmien kurssi

Aika: 10.-11.11.2018
Paikka: Pirkanmaan Ihmissuhdetyö
Ohjaajana: Marja-Liisa Niemi-Mattila                       

Taivaankappaleiden ja muiden kartan tekijöiden väliset kulmat on kautta aikojen jaettu koviin ja pehmeisiin, dynaamisiin ja passiivisiin, hyviin ja huonoihin, suotuisiin ja epäsuotuisiin. Psykologisessa ja humanistisessa astrologiassa tätä jakoa ei ole. Harmonia-astrologian mukaan aspektien jaottelu menee ihan uusiksi.  Joka tapauksessa osa aspekteista on haastavampia, rankempia tai ainakin työläämpiä kuin toiset. Onko huonoja tai pahoja aspekteja lainkaan? Voiko kartan tekijöitä ja ongelmia ”ulkoistaa”… Miten oikeasti selvitä kauheista transiiteista ja koettelemuksista? ”Vaikein” kartta?!

Tutkimme ja käsittelemme erityisesti syntymäkarttojen kovia aspekteja mutta myös transiitteja. Esim. miten kovia aspekteja voi ilmentää rakentavasti? Voiko haastavia energioita muuntaa ja kanavoida, jopa hyödyntää turhautumisien, esteiden, vaikeuksien, elämän kolhujen ym. sijaan. Eli onko totta ikivanha fraasi: ”Viisas hallitsee tähtensä”? Miten (negatiiviset) ennakko-odotukset vaikuttavat elämässä ja astrologiassa?

Kurssilla keskitytään haastaviin eli ns. koviin aspekteihin: neliöihin, puolineliöihin ja puolitoistaneliöihin. Tutkimme myös, millaisia ovat inkonjunktiot eli kvinkunksit 150°:n aspektit, mikäli ne kiinnostavat osallistujia ja aikaa riittää. Oppositioita käsitellään vähemmän.

Kurssi on tarkoitettu astrologian harrastajille, jotka tuntevat karttaansa ja itseään ja seuraavat ainakin jonkin verran transiitteja. Huom. kurssille on rajoitettu osallistujamäärä! Mikäli tulijoita on yli 12, on mahdollista, että vastaava kurssi olisi myös ensi vuoden puolella.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut viimeistään torstaina 25.10. sähköpostitse niemi.mattila.ml@gmail.com tai tekstiviestitse +358 400 409393 Marja-Liisa.

Kurssin hinta 100€ TAS jäsenet, muut 120€.

 

Pienryhmät

Pienryhmien seuraavat kokoontumiset löytyvät kalenteri-sivulta.

Anjan Päiväryhmä kokoontuu pääkirjasto Metsossa ja Iltaryhmä Pirkanmaan Ihmissuhdetyön tiloissa, Yliopistonkatu 60 A. Kysy Anja Mäkiseltä vapaita paikkoja 050 553 2419 tai sähköpostilla anja.makinen(at)kolumbus.fi